Mange fordeler med å bruke en saltlampe

Hver saltlampe er unik og har sin egen form, farge og mønster. Grunnen er enkel. Det er et naturprodukt utvunnet fra saltgruver i Sentral-Asia. Og det er ikke det eneste som gjør disse oransje krystallene, hvorav noen blir hvite og røde, så spesielle. Når de er utstyrt med lyskilder, genererer de et behagelig lys som har en beroligende effekt og skaper en positiv atmosfære. Hvis du leter etter en måte å forbedre atmosfæren i hjemmet på, kan det være lurt å investere i en saltlampe. Ikke bare er de estetisk tiltalende, men saltlamper kan også ha mange fordeler for helsen din. Saltlampe kan for eksempel bidra til å rense luften ved å absorbere forurensninger og allergener.

Stort utvalg av saltlampe

Når du skal velge en saltlampe, er det et par ting du bør huske på. Først må du tenke på størrelsen på lampen. De kommer i forskjellige størrelser, så velg en som passer godt i plassen du har tilgjengelig. For det andre, vurder formen på lampen. Igjen, de kommer i forskjellige former, og du kan velge en som du føler passer best til rommet ditt. Til slutt må du tenke på fargen på lampen. Fargen på saltkrystallene kan variere fra hvit til mørk oransje nyanse. Velg en farge som du føler passer best til din innredning. Saltlamper er en fantastisk måde at skabe atmosfære i ethvert rum, også i soveværelset. Det smukke orange lys fra saltlampen kan være med til at få dig til at føle dig mere kreativ og produktiv. Derudover kan de negative ioner, der udsendes fra saltlampen, være med til at rense luften og reducere stressniveauet. Derfor er saltlamper en ideel tilføjelse til ethvert soveværelse.

Finn din neste saltlampe på nett

Saltlamper sies å virke ved å sende ut negative ioner til luften. Disse ionene sies å bidra til å forbedre humøret og redusere stressnivået. I tillegg brukes saltlamper ofte som en naturlig luftrenser, og hjelper til med å fjerne støv, pollen og andre allergener fra luften. Saltlamper kan også bidra til å nøytralisere elektromagnetisk stråling fra elektroniske enheter som f.eks datamaskiner og TV-apparater. En saltlampe kan vare nesten i det uendelige. Salt er et veldig stabilt stoff og brytes ikke ned over tid. Det eneste som kan påvirke levetiden til en saltlampe er pæren i den. Pærer kan brenne ut og må skiftes på et tidspunkt. Ellers skal en saltlampe kunne vare i mange år uten problemer. Det er nok å tørke av det med en tørr mikrofiberklut. Saltlampen må aldri rengjøres med vann eller settes i oppvaskmaskinen. Da vil saltet brytes ned og løses opp. De anbefaler derfor sterkt at saltlampen kun brukes i tørre rom. Denne oransje lampen bør derfor ikke brukes på kjøkkenet eller badet.